Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Medewerker Duinrell ruziet over ongevraagde foto op Twitter

29-10-2014, 11.30 uur

Een werknemer van Duinrell is verwikkeld in een hoog opgelopen ruzie met een bezoeker. Die zette afgelopen weekend ongevraagd een foto van de medewerker op Twitter met het bijschrift "lul van het jaar".

De bezoeker was naar eigen zeggen niet zo gecharmeerd van de werkwijze van het personeelslid. "In plaats van gewoon zijn werk te doen, was hij bij de Splash heel kinderachtig bezig om gasten met behulp van zijn microfoon te kleineren." Reden genoeg om hem aan de digitale schandpaal te nagelen, vond de fotograaf.

Sindsdien probeert de woeste werknemer de foto weg te laten halen, vooralsnog zonder succes. Maar de knopjesdrukker laat het er niet bij zitten. In een knullig ogend verweerschrift kondigt de medewerker aan "verdere stappen te ondernemen" als de afbeelding niet verdwijnt. Dat Duin-relletje krijgt dus nog wel een staartje.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be