Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland voor schut op Facebook: 'Condor is koppijnachtbaan'

28-10-2014, 18.55 uur

Facebook-fans van Walibi Holland hebben een goedbedoeld bericht over de hangende achtbaan Condor vandaag aangegrepen om samen lekker een potje te klagen. Volgens hen deugt de rollercoaster voor geen meter.

"Ik kom er altijd bont en blauw uit", reageert ene Cindy. "Het is alsof de achtbaan je in elkaar slaat", beschrijft een bezoeker zijn ritje in de Condor. Anderen noemen de suspended looping coaster een "orenkneuzer" en een "koppijnachtbaan".

Vrijwel niemand heeft een goed woord over voor de attractie. Zelfs het nieuwe kleurenschema van de baan moet het ontgelden.

Bezoekers trekken zich overigens weinig aan van de beruchte reputatie van de Condor: afgelopen weekend stonden er nog rijen van twee uur. Er moesten zelfs dranghekken aan te pas komen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be