Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bouw nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898 gaat de hoogte in

28-10-2014, 11.15 uur

De bouw van de 18 miljoen euro kostende dive coaster in de Efteling gaat een nieuwe fase in. Deze week schiet het bouwproject letterlijk de hoogte in, nu de meeste grondwerkzaamheden erop zitten. Het stationsgebouw van Baron 1898 krijgt dagelijks meer vorm.

Met het plaatsen van een metalen wandelbrug zien we bovendien voor het eerst iets concreets terug van een onlangs gepubliceerd ontwerp. De brug loopt langs de bootjes van de Gondoletta en het in aanbouw zijnde station.

Volgens geruchten duurt het niet lang meer voor er daadwerkelijk achtbaanonderdelen te spotten zijn in Kaatsheuvel. Waarschijnlijk arriveren die volgende maand al.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be