Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland: 'Elke dag Halloween wordt geen succes'

31-10-2014, 19.51 uur

De Halloween-periode is voor Walibi Holland ongetwijfeld de succesvolste tijd van het jaar. Toch is het geen goed idee om in oktober elke avond Halloween te vieren, denkt een woordvoerster van het attractiepark.

Walibi krijgt regelmatig de vraag waarom de vreselijk populaire griezelfeesten slechts tien avonden per jaar worden georganiseerd. "Veel mensen moeten doordeweeks naar school en naar hun werk", legt voorlichtster Lindy Voskuil uit aan Looopings. "Op zulke dagen zullen ze dus niet tot 23.00 uur in het park blijven."

Bovendien heeft Walibi te maken met vergunningen van de gemeente. Het park mag maar een beperkt aantal avonden per jaar tot 's avonds laat open zijn. "Maar de eerste reden is wel de belangrijkste."

De laatste Halloween Fright Night van 2014 vindt vanavond plaats. Er zijn 12.500 kaarten verkocht. De rest van het weekend is Walibi dicht.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be