Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Iedereen kan meebetalen aan nieuwe attracties Toverland

09-10-2014, 11.41 uur

Toverland heeft geld nodig. Om de ambitieuze toekomstplannen waar te kunnen maken, worden rijke zakenlui gezocht die bereid zijn om flinke bedragen te steken in de bouw van nieuwe attracties.

Zo is voor het vervangen en decoreren van een bobsleebaan 4 miljoen euro nodig. Ook voor grote uitbreidingen in 2018 en 2020 zoeken het Limburgse pretpark geldschieters. De bij elkaar gesprokkelde euro's worden vervolgens geleend aan het attractiepark. Wie meebetaalt, ontvangt op jaarbasis ruim 6 procent rente.

Het gaat om leningen met een looptijd van zes jaar. De minimale inleg is 100.000 euro. Er werd een apart bedrijf voor in het leven geroepen: Toverland Finance BV. "Om naast de financiering van de huisbankier in de benodigde gelden te voorzien door de uitgifte van obligaties", legt directeur Frans van Tiggelen uit.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be