Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling introduceert nieuw figuur: de Sprookjessprokkelaar

06-10-2014, 17.51 uur | Reacties

De Efteling krijgt er een nieuwe bewoner bij. De zogeheten Sprookjessprokkelaar, een dwergachtig mannetje met een baard, komt verhalen vertellen aan bezoekers. Het gaat om een indrukwekkende interactieve pop met een acteur erin.

De Sprookjessprokkelaar is een personage uit een nieuw gelijknamig Efteling-boek van schrijver Paul van Loon en prinses Laurentien. Bij de boekpresentatie in het Sprookjesbos was de realistische pop gisteren voor het eerst te zien.

Binnenkort kan iedereen kennis met hem maken in het pretpark, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Wanneer is nog niet bekend. De figuur werd maanden geleden al geregistreerd als officieel handelsmerk.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be