Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Komt het nog wel goed met de Pagode in de Efteling?

22-09-2014, 18.25 uur

De technische problemen bij de Pagode in de Efteling blijken toch ernstiger dan gedacht. Het gaat nog zeker tot eind volgende maand duren voor de uitkijktoren weer de lucht in gaat.

Eigenlijk was het de bedoeling dat de oosterse tempel binnen drie weken weer zou vliegen. Nu heeft de Efteling het over "eind oktober 2014", maar men sluit niet uit dat de heropening nog langer op zich laat wachten. Er zou een lekkende cilinder vervangen moeten worden. De Pagode is al dicht sinds 16 augustus.

In 2002, 2003, 2009 en 2010 werd de karakteristieke attractie ook langdurig geteisterd door technische complicaties, toen onder meer vanwege gevaarlijke haarscheurtjes en tijdrovende problemen met de hydraulische hefcilinders.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be