Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

'Facelift voor Attractiepark Slagharen is slecht idee'

29-09-2014, 09.22 uur

Het is geen goed idee om Attractiepark Slagharen een grote make-over te geven. Volgens Yann Caillère, directeur van eigenaar Parques Reunidos, moet het ponypark zijn eigen identiteit behouden.

Dat zegt hij in een interview met tijdschrift Park World. "Veel mensen vragen me waarom onze pretparken geen facelift krijgen. Dat is niet nodig omdat de meeste parken heel origineel zijn. Neem Slagharen in Nederland: voor de lokale bevolking is dat hun eigen park. Dat moet je niet veranderen."

Hij noemt de overname van de Walibi-parken door Six Flags in 2000 als voorbeeld. Die parken kregen er toen in een keer tientallen grote attracties bij. Zo'n inhaalslag is Yann niet van plan. "Wat Six Flags toen heeft gedaan, was een totale mislukking."

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be