Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bezoekers Walibi Holland in de zeik genomen

14-09-2014, 20.42 uur

Bezoekers van Walibi Holland zijn dit weekend massaal voor de gek gehouden door tv-acteurs. In het pretpark vonden opnames plaats voor het hilarische verborgencamera-programma Foute Vrienden.

De uit België overgewaaide candid camera-show draait om vier komieken die elkaar in het openbaar gênante opdrachten geven. Een Nederlandse versie van het tv-programma wordt vanaf februari uitgezonden.

"Wij zijn beetgenomen bij de infobalie", vertelt een van de slachtoffers aan Looopings. "Er werd de hele dag gefilmd. We zijn de acteurs nog regelmatig tegengekomen in het park." Alle deelnemers hebben schriftelijk toestemming moeten geven om het beeldmateriaal uit te mogen zenden.

De Belgische Foute Vrienden waren eerder te gast in Bobbejaanland, waar ze onder andere uitprobeerden hoe bezoekers reageren op voordringen in de wachtrijen.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be