Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland sjoemelt met eigen veiligheidsregels

07-09-2014, 10.11 uur

Bobbejaanland neemt het niet zo nauw met de regeltjes. Een vrouw die klaagde dat een kind te klein was voor sommige attracties, kreeg te horen dat er volgende keer niet moeilijk zal worden gedaan.

Ene Nathalie beschrijft op Facebook dat een meisje bij een paar attracties werd geweigerd omdat ze één centimeter te klein was. "En dat vond ik sterk overdreven van jullie!", aldus Nathalie. Het verrassende antwoord van het pretpark: sorry, volgende keer zien we het door de vingers.

Bobbejaanland gooit het mantra 'veiligheid voor alles' overboord en laat in een officiële reactie weten: "We bekijken dit. Eén centimeter is inderdaad te weinig om moeilijk over te doen. Onze excuses!"

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be