Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland gaat Walibi achterna met spookhuis

04-09-2014, 18.48 uur

Toverland wordt in oktober een geduchte concurrent voor de Fright Nights in Walibi Holland. Het Limburgse attractiepark maakt een stuk meer werk van Halloween dan voorgaande jaren.

Uit plannen die vanavond gepresenteerd zijn, blijkt dat Toverland voor het eerst een eigen haunted house optuigt. Het bestaande funhouse Villa Fiasco wordt omgebouwd tot een duister landhuis met bloeddorstige zombies. De Limburgers rivaliseerden nooit eerder met de bekende halloweenspookhuizen in Walibi.

Daarnaast verandert een onschuldig openluchtdoolhof tijdens de zes halloween-avonden in een hels horrorlabyrint. Bange kinderen die niets met de nieuwe griezelattracties te maken willen hebben, kunnen net als vorig jaar voor een paar euro een toverstaf kopen waarmee ze spookacteurs op afstand houden.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be