Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen sluit nostalgisch Waterorgel

06-09-2014, 21.32 uur

Attractiepark Slagharen heeft het bijna vijftig jaar oude Waterorgel gesloten nu er naast het theater een groot zwemparadijs wordt gebouwd. Het 'Dancing Water Theater' is sinds afgelopen week dicht.

Maar fans hoeven niet te vrezen dat de nostalgische attractie helemaal gaat verdwijnen. Het Waterorgel blijft in Slagharen staan, belooft directrice Angelique Klar. "De show is alleen tijdens de bouwwerkzaamheden niet te zien."

Het klassieke Waterorgel opende in 1965, twee jaar na de opening van het pretpark. In 1983 kreeg de show een opknapbeurt. Ook in 2008 werd het orgel gemoderniseerd, toen met hulp van ICT-studenten.

Het vergelijkbare Waterorgel in de Efteling is al sinds 2010 niet te bezoeken. Mogelijk komt daar over een tijdje verandering in.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be