Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Strengere regels voor actiefoto's Efteling

04-09-2014, 12.48 uur

Regels voor actiefoto's in Efteling-attracties worden steeds strenger. Eerst waren alleen blote billen, middelvingers en beledigende handgebaren niet toegestaan. Nu moet het gezicht van iedere bezoeker helemaal zichtbaar zijn.

Is dat niet het geval, dan zijn personeelsleden verplicht om de gemaakte foto te verwijderen van de tv-schermen bij de uitgang. Dus wie in de Python of in Carnaval Festival een capuchon over zijn of haar hoofd trekt, mag daar na afloop geen foto van zien, laat staan mee naar huis nemen. Waarom is niet duidelijk.

In de praktijk is het censureren van de foto's nauwelijks te doen, vertelt een medewerker aan Looopings. "Zeker als je in je eentje achter zo'n balie staat, heb je vaak geen tijd om tijdens het verkopen ook alle binnenkomende foto's te controleren."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be