Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Liseberg

Meer vechtpartijen door nieuwe achtbaan

29-08-2014, 09.01 uur | Reacties

Het Zweedse pretpark Liseberg heeft dit jaar veel meer last van opstootjes, vechtpartijen en criminelen dan anders. De reden: een nieuwe, spectaculaire lanceerachtbaan.

Volgens een woordvoerster is het logisch dat er meer klappen vallen omdat de opzienbarende mega coaster Helix nu eenmaal ontzettend veel jongeren naar het Scandinavische attractiepark trekt.

De afgelopen paar maanden werden er meermaals medewerkers in elkaar geslagen en ontstonden er massale vechtpartijen in wachtrijen. Ook verrichtte de politie veel aanhoudingen vanwege fraude met entreekaarten en werden tientallen bezoekers beroofd van hun attractietickets.

"De meeste incidenten vonden plaats in het voorseizoen, toen hier voornamelijk de lokale jeugd rondliep", aldus de voorlichtster. "In de zomermaanden was het rustiger dankzij de aanwezigheid van veel toeristen van buitenaf." Een toegangsbewijs voor Liseberg kost slechts 9 euro. Voor de attracties moet apart bijbetaald worden.

Meer Liseberg
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be