Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Uitgelekt: deze mega-attracties wil Toverland bouwen

28-08-2014, 17.55 uur | Reacties

Binnen tien jaar moeten er in het Limburgse Toverland een nieuwe spectaculaire achtbaan, een uitkijktoren en een waterachtbaan zijn gebouwd. Dat staat in een bestemmingsplan dat het attractiepark binnenkort gaat indienen.

Ook wordt er gesproken over het verplaatsen van de hoofdingang en het bouwen van een groot hotel. Een woordvoerster van Toverland schrikt ervan dat de plannen op straat liggen. "We zijn erdoor overvallen. We wisten niet dat dit nu openbaar zou worden." Directrice Caroline Kortooms geeft morgen pas een inhoudelijke reactie.

Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be