Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Vrouw is permanent duizelig door kermisattractie

08-08-2014, 02.29 uur

We zijn allemaal wel eens kotsmisselijk na een bezoek aan de kermis, maar het kan altijd erger. Een 26-jarige vrouw uit Engeland is een jaar na een ritje in een kermisattractie nog steeds duizelig.

"Toen ik na afloop thuiskwam, bleef ik misselijk. Alsof ik permanent zeeziek was. Dat gevoel werd op den duur steeds erger." Volgens een neuroloog heeft de heftige attractie Superbowl een zeldzame vorm van migraine geactiveerd. Sindsdien loopt de vrouw constant draaierig rond.

Ze moest haar baan opzeggen en mag onder andere geen alcohol, zuivel en chocolade meer nuttigen. Het kermisslachtoffer hoopt met behulp van medicijnen en fysiotherapie te genezen, maar het is de vraag of ze ooit nog de oude wordt.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be