Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland bezuinigt op schoonmakers

07-08-2014, 19.07 uur

Door plotselinge bezuinigingen kan het zomaar voorkomen dat Bobbejaanland er deze zomer een stuk smeriger bij ligt dan gewoonlijk.

Sinds afgelopen maandag wordt er flink gekort op het aantal medewerkers dat verantwoordelijk is voor het schoonhouden van terrassen en pleinen. Een kwart van de 'kuis-diensten' wordt niet meer ingepland.

Directeur Roland Kleve had weinig keus: hij kreeg van eigenaar Parques Reunidos de opdracht om in korte tijd zo veel mogelijk geld te besparen. De Spaanse pretparkgroep heeft te kampen met "tegenvallende financiële resultaten", schrijft Roland in een interne memo die in handen kwam van Looopings.

Naast het schrappen van de schoonmakers gooit Bobbejaanland een hoop attracties dagelijks pas twee uur na openingstijd open. Zo is themagebied Kinderland voortaan pas rond het middaguur toegankelijk. Ook dat zou geld moeten besparen.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be