Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Mysterie ontrafeld: piemel in het Sprookjesbos?

05-08-2014, 19.18 uur

Het is een van de best bewaarde geheimen van de Efteling. Heeft de naakte keizer in het Sprookjesbos daadwerkelijk een tampeloeres tussen zijn benen hangen?

De hoofdpersoon van het beroemde sprookje De Nieuwe Kleren van de Keizer waggelt elke paar minuten in zijn blote billen voorbij, maar zodra toeschouwers zijn jongeheer dreigen te zien, wordt zijn zaakje plotseling afgeschermd door een fontein.

Dankzij onderstaande foto's, die Looopings van een medewerker kreeg toegestuurd, weten we vanaf vandaag eindelijk of de dikke ijdeltuit echt beschikt over een keizerlijke leuter. Eén ding is zeker: jaloers op de heerser hoeven we niet te zijn.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be