Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

'Disney's Space Mountain krijgt dezelfde treinen als Efteling-achtbaan Python'

24-07-2014, 22.59 uur | Reacties

Krijgt Space Mountain in Disneyland Paris dezelfde treinen als de Python in de Efteling? Wel als we een afbeelding mogen geloven die sinds deze week de ronde doet op internet.

Het heeft er alle schijn van dat de legendarische achtbaan in Disneyland binnenkort treinen krijgt van het type MK-1212, gebouwd door de Nederlandse fabrikant Vekoma. Tweeënhalf jaar geleden kreeg de Python dezelfde comfortabele karretjes, die zijn uitgerust met een nieuw soort hydraulische beugels. Disney heeft officieel nog niets bevestigd.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be