Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Enorme verkeerschaos verwacht rond Duinrell tijdens Tina-dag

20-09-2014, 13.35 uur

Wie van plan was om volgend weekend naar Duinrell te gaan, kan een bezoek beter even uitstellen. Ondanks een waslijst aan voorzorgsmaatregelen gaan de jaarlijkse Tina-dagen in én om het park zorgen voor enorme chaos.

In samenwerking met de gemeente, de politie en Rijkswaterstaat worden er tientallen verkeersregelaars opgetrommeld, extra pendelbussen ingezet, tekstwagens van stal gehaald, wegen afgesloten en verkeerslichten aangepast. Toch blijft extreme overlast rond het attractiepark volgens de gemeente Wassenaar onvermijdelijk.

Voor boze buurtbewoners is het Tina-weekend steevast het meest overlastgevende moment van het jaar. Ze worden naar eigen zeggen gegijzeld in hun eigen huis omdat alle wegen in het adellijke dorp vol staan met files. De commerciële Tina-dagen trekken jaarlijks zo'n 25.000 bezoekers.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be