Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Efteling toont reclame voor Toverland

06-07-2014, 14.13 uur

Duizenden bezoekers van de Efteling hebben gisteren in de rust van de zenuwslopende WK-wedstrijd tussen Nederland en Costa Rica dertig seconden lang naar een tv-commercial voor attractiepark Toverland staan kijken.

De Limburgse concurrent bleek totaal onverwachts zendtijd ingekocht te hebben tijdens de ziekelijk goed bekeken voetbalwedstrijd. Vorige week flikte de Julianatoren hetzelfde kunstje.

De reclame voor Toverland was in de Efteling zowel te zien op een groot plein als binnen in het Efteling Theater. Toen de tv-spot daar op het scherm verscheen, zetten medewerkers het geluid onmiddellijk behoorlijk opzichtig zachter.

De reclame had overigens wel effect: meteen na het uitzenden ervan was de website van Toverland vanwege de grote drukte even onbereikbaar.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be