Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Politie redt stervend hondje uit snikhete auto Efteling

05-07-2014, 17.07 uur

De dierenpolitie heeft vanmiddag een jong hondje bevrijd uit een bloedhete auto op het parkeerterrein van de Efteling. Het dier, een Jack Russell van nog maar acht weken oud, zat daar al uren in de bakkende zon opgesloten zonder eten of drinken.

Agenten sloegen een ruitje in om het versufte beest te kunnen bevrijden. Een bezoeker had de puppy eerder vandaag in de wagen zien liggen. Reageren deed de viervoeter toen al nauwelijks meer.

De Efteling beschikt over een gratis hondenkennel, waar de harteloze eigenaren van de pup 's ochtends wel degelijk langs waren geweest. Toch besloten ze hun huisdier in de auto achter te laten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be