Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Windsor Resort

Legoland bezet door milieuactivisten

05-07-2014, 21.14 uur

Legoland Windsor is afgelopen week een tijdje bezet geweest door actievoerders van Greenpeace. Bezoekers en medewerkers keken raar op toen de Lego-miniatuurstad in het Britse attractiepark ingenomen bleek te zijn door boze milieuactivisten.

Een nagebouwd mini-olieplatform hing plotseling vol met spandoekjes en ook op een replica van de wereldberoemde Big Ben-toren prijkten ineens felgele vlaggen met kreten als "Lego save the arctic, stop playing with Shell".

De hippies vinden het niet kunnen dat een speelgoedgigant als Lego samenwerkt met oliemaatschappij Shell. Alle protestposters zijn intussen verwijderd.

Meer Legoland Windsor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be