Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Miljoenen Nederlanders zien WK-reclame Julianatoren

29-06-2014, 20.46 uur

Bijna 10 miljoen Nederlanders hebben vanavond in de rust van de WK-wedstrijd tussen Nederland en Mexico de nieuwe tv-commercial van de Julianatoren gezien.

Het familiepretpark telde meer dan 200.000 euro neer voor een prominent spotje van 30 seconden in het tot nu toe best bekeken reclameblok van het jaar. Daarmee troeft het kleinschalige parkje grote concurrenten als de Efteling, Walibi en Slagharen af, die geen van allen in de gewilde commercialbreak te zien waren.

"We hebben een duidelijke keuze gemaakt om de Julianatoren voortaan neer te zetten als een landelijke speler in plaats van een regionale", vertelt algemeen directeur Jeroen Buter aan Looopings.

"We zijn er gewoon vol voor gegaan. En wie weet wat er gebeurt nu Nederland doorgaat. Ons marketingbudget is nog niet op!"Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be