Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark DippieDoe

Brabants pretpark DippieDoe opent nieuwe attractie Choco Loco

02-04-2024, 13.00 uur

Het Brabantse attractiepark DippieDoe is het zomerseizoen begonnen met een nieuwe attractie. Op maandag 1 april - tweede paasdag - opende de theekopjesmolen Choco Loco. De carrousel kreeg een chocoladethema. Op het controlehuisje staat de fabrieksnaam Chococups.

Inzittenden kunnen de gondels zelf laten draaien. DippieDoe bestelde de attractie bij de Italiaanse fabrikant SBF Rides. Choco Loco is toegankelijk voor kinderen met een lengte vanaf 80 centimeter. "Op deze manier kunnen zelfs de allerkleinsten mee", zegt een woordvoerster.

De molen verscheen op het plein naast de Angry Birds Speeltuin. Het buitengebied van DippieDoe, de zogeheten Buitenhaven, is geopend van april tot en met oktober. Afgelopen winter werd ook geïnvesteerd in het vernieuwen van de achtbaan Tyfoon en het toevoegen van picknickplaatsen.

Meer Attractiepark DippieDoe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be