Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: Toverland vernieuwt 8 meter hoog Paard van Troje

09-04-2024, 18.56 uur

Toverland-themagebied Ithaka heeft een opfrisbeurt gehad. De afgelopen weken werd onder andere het gigantische Paard van Troje opnieuw opgebouwd, met nieuwe materialen. Inmiddels zijn de steigers verdwenen. Het 8 meter hoge decorstuk oogt niet alleen een stuk frisser, maar ook gedetailleerder dan voorheen.

"Het paard is anders afgewerkt: volledig gebeitst en met nieuwe schilden en details, zoals de rails op de manen", meldt Toverland. Oplettende fans zullen op één van de schilden een embleem van DesTroy herkennen, één van de scare zones tijdens de Halloween Nights.

Het 2,5 meter brede en 10 meter lange paard stamt uit 2007. Verder zijn de strijdtorens bij de entree van het themadeel aangepakt. Tot slot stond groot onderhoud op de planning voor een andere blikvanger in Ithaka: houten achtbaan Troy. De rollercoaster is sinds eind maart weer operationeel.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be