Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Volkert van der Graaf welkom in Apeldoorns pretpark

11-06-2014, 12.35 uur

Familiepretpark Julianatoren in Apeldoorn gaat Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, niet wegsturen als hij een keer een dagje uit wil.

Vandaag werd bekend dat Volkert zich na zijn vrijlating heeft gevestigd in de binnenstad van Apeldoorn, op loopafstand van het pretpark. "Natuurlijk is het een dilemma. Maar iedereen is hier welkom, ook Volkert van der Graaf", aldus directielid Ronald Noorlander in gesprek met Looopings.

"In hoeverre moet je iemand blijven straffen als hij zijn wettelijke straf al heeft uitgezeten?" Ronald is niet bang dat andere bezoekers agressief worden als ze de moordenaar in een achtbaan of draaimolen naast hun kinderen zien zitten.

"Het grootste deel van onze gasten en medewerkers zal hem niet eens herkennen", denkt de directeur. Op een voorkeursbehandeling hoeft Volkert niet te rekenen. "Vrijkaarten krijgt-ie niet."

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be