Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany past ingang aan: kassa's verwijderd

24-03-2024, 17.06 uur

De ingang van Movie Park Germany is aangepast. Het Duitse pretpark heeft afgelopen winter enkele kassahuisjes verwijderd. Dat moet de doorstroming op drukke dagen verbeteren. Bovendien zorgt de nieuwe indeling voor een betere blik op de entreepoort en achtbaan Star Trek: Operation Enterprise.

"In Hollywood is de eerste scène van de opnamedag al belangrijk - en dat geldt ook voor de hoofdingang van het park", laat Movie Park weten. "Dankzij de vrijgekomen ruimte hebben bezoekers bij aankomst direct zicht op de boog bij de ingang en de skyline van het park."

De kleuren zijn eveneens vernieuwd. Een woordvoerder spreekt over "een Amerikaanse touch". Boven de kaartcontrole werd een langwerpig led-scherm opgehangen. Daarop valt onder meer te lezen welke controlepoortjes bedoeld zijn voor daggasten en welke voor abonnementhouders.

Online
Naast de operationele en visuele factoren speelt een verandering in het bedrag van bezoekers mee. "Meer dan 90 procent van de tickets wordt nu online en vooraf gekocht, waardoor er minder kassa's nodig zijn", laat het park weten.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be