Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tim Burton’s Labyrinth

Nieuwe attractie in Brussel: personages van Tim Burton komen tot leven in Tim Burton's Labyrinth

24-10-2023, 01.06 uur

Fans van Tim Burton kunnen de komende maanden verdwalen in een speciale attractie. In Tim Burton's Labyrinth komen de personages van de beroemde filmmaker tot leven. Het surrealistische doolhof is tot en met zondag 4 februari te vinden in het Brusselse conferentiecentrum Tour & Taxis.

Burton is bekend van producties als Beetlejuice, Edward Scissorhands, The Nightmare Before Christmas, Charlie and the Chocolate Factory, Corpse Bride en Alice in Wonderland. Zijn films worden gekenmerkt door een gothicstijl, donkere humor en een voorliefde voor buitenbeentjes.

Vorig jaar was Tim Burton's Labyrinth al te bezoeken in de Spaanse hoofdstad Madrid. Daarna kwam Parijs aan de beurt. Nu is de instagrammable beleving opgebouwd in België. Bezoekers treffen themaruimtes met driedimensionale objecten en kunstwerken aan. Er is geen vaste route. Op de achtergrond klinkt bijpassende filmmuziek van componist Danny Elfman.

Originele werken
"Geniet van deze boeiende en meeslepende ervaring terwijl je je verdiept in de geest van Tim Burton", luidt de promotietekst. "Dit is een unieke kans om toegang te krijgen tot zijn innerlijke wereld en zijn creatieve proces, aan de hand van honderden originele werken."

Volgens de organisatie duurt een bezoek ongeveer drie kwartier. Wie snel doorloopt, staat binnen vijftien minuten weer buiten. Tickets kosten 22 tot 26 euro per persoon voor volwassenen, afhankelijk van de bezoekdag. Kinderen tot 4 jaar hebben geen kaartje nodig.Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be