Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: scare actor Toverland maakt enorme smak, tiktokkers lachen

16-10-2023, 14.35 uurBeeld: @evaklerkx.x, @senna.vk

Een scare actor van Toverland heeft een pijnlijke val gemaakt in de halloweenparade. De Halloween Nights in het Limburgse attractiepark worden afgetrapt met een parade in entreegebied Port Laguna. Een ijsridder uit de scare zone Morgana's Frozen Knights probeerde het publiek zondagavond te laten schrikken door op stenen te springen.

Dat ging mis: de acteur gleed uit en maakte vervolgens een harde klap op de grond. Het voorval werd door meerdere bezoekers gefilmd en op TikTok gezet. Zij lijken weinig sympathie te hebben voor het slachtoffer. "Hahaha man flikkert", schreef één van de videomakers.

Zij zette het sadistische nummer Dumb Ways to Die onder de beelden. "IJstovenaar gaat op z'n plaat", luidt de beschrijving van een ander filmpje. In de commentaren valt te lezen dat tiktokkers de harde val vooral erg grappig vinden. Slechts enkele kijkers zeggen medelijden te hebben met de man.

Rust
Volgens een woordvoerster maakt de acteur in kwestie het inmiddels goed. "Zijn leren harnas, inclusief beenbeschermers, heeft de val gedempt", legt ze uit. De ridder krijgt enkele dagen rust, maar keert daarna weer terug. "Woensdag staat hij weer klaar om Morgana te dienen."

De populaire halloweenoptocht van Toverland start om 18.15 uur. Vorige week ging het ook al mis tijdens de parade. Toen liet een Trojaanse krijger per ongeluk zijn speer uit zijn handen glippen. Het object raakte een jongen die in de buurt stond.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be