Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoekers hebben pech: Droomvlucht, Villa Volta, Vogel Rok en Baron 1898 dicht

11-10-2023, 13.18 uurBeeld: Anne van Vlijmen, @cindy_ve, @GypsRoccus

Het attractieaanbod van de Efteling is vandaag niet om over naar huis te schrijven. Maar liefst vier populaire attracties zijn tegelijkertijd gesloten vanwege werkzaamheden. Het gaat om darkride Droomvlucht, draaiend huis Villa Volta, achtbaan Vogel Rok en dive coaster Baron 1898.

Normaal gesproken probeert de Efteling noodzakelijke werkzaamheden zo te plannen dat er zo min mogelijk grote attracties gelijktijdig dicht zijn. Eigenlijk zouden alleen Villa Volta en Vogel Rok buiten gebruik zijn in verband met gepland onderhoud.

Bij Droomvlucht trad afgelopen week een technische storing op, die voorlopig nog niet verholpen is. Verder is Baron 1898 onlangs toegevoegd aan de onderhoudskalender, vanwege een ingelaste baaninspectie. Mogelijk gaat de achtbaan later vandaag weer open, meldt een Efteling-woordvoerder.

Klacht indienen
De Efteling geeft in principe geen korting op de entreeprijs als meerdere attracties gesloten blijven. Bezoekers die last zeggen te ondervinden van het karige aanbod, kunnen wel altijd een klacht indienen bij het park. Dan wordt per geval bekeken of een vorm van compensatie op zijn plaats is.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be