Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sea Life Scheveningen

Sea Life Scheveningen schrapt eerste halloween-event: tegenvallende ticketverkoop

09-10-2023, 21.45 uur

Het aangekondigde halloween-evenement in Sea Life Scheveningen gaat niet door. Eigenlijk zou het overdekte zee-aquarium in de badplaats op vier avonden in oktober voor het eerst in het teken staan van scare actors en schrikeffecten, onder de noemer The Dark. Er zijn echter nauwelijks tickets verkocht.

Nu heeft het management besloten om de stekker eruit te trekken, bevestigt een woordvoerder aan Looopings. Sea Life was in de veronderstelling dat het griezelige initiatief een succes zou worden. "De locatie is uniek, we hadden een mooie selectie van acteurs en een verhaallijn die goed bij onze attractie past", zegt hij.

"Bovendien is Halloween populair en zijn er vrijwel geen halloweenattracties in de buurt." Toch viel de kaartverkoop behoorlijk tegen. "We hadden de voorverkoop veel hoger ingeschat dan dat nu het geval was. Op basis van deze resultaten kunnen we niet het evenement neerzetten met de kwaliteit die we voor ogen hadden."

Erg jammer
Dit jaar gaat The Dark niet door. Of men volgend jaar een nieuwe poging waagt, is nog niet besloten. Het Sea Life-team baalt flink van de beslissing, vertelt de voorlichter. "We vinden het allemaal erg jammer, want iedereen had er ontzettend veel zin in. We waren mega-enthousiast."

Meer Sea Life Scheveningen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be