Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verkoopt mascottes Mickey en Minnie als gedetailleerde poppen

02-10-2023, 09.46 uurBeeld: @DLPbonsplans, @InsideDlpCastle

Disneyland Paris verkoopt nieuwe poppen van mascottes Mickey en Minnie Mouse. De gedetailleerde souvenirs zijn vormgegeven als de mascottepakken en -maskers in de Disney-parken. Ze hebben bewegende onderdelen bij de ellebogen, polsen, knieën en enkels.

Dankzij een onderzetter met een ondersteuning kunnen de mascottes rechtop staan. De wereldberoemde muizen dragen een speciale jubileumoutfit, ontworpen voor Disney100: de viering van het honderdjarig bestaan van The Walt Disney Company.

Eén set met beide poppen kost 229 euro. De oplage is beperkt. Mickey en Minnie zitten in een doos met Disney100-thema, waarvan de voorzijde opengeklapt kan worden.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be