Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Madurodam plaatst mini-laadpaaltjes van Essent

02-10-2023, 10.39 uur

Essent is een commerciële samenwerking aangegaan met Madurodam. In de miniatuurstad van het Haagse themapark staan voortaan piepkleine laadpalen van de energiemaatschappij. Op die manier zijn de straten van Madurodam klaar voor elektrische auto's, zo is de gedachte.

Essent benadrukt dat Nederland een ingrijpende energietransitie doormaakt. "En als Nederland verandert, verandert Madurodam mee", staat in een persbericht. Daarom werd een miniatuurversie van de Essent-laadpaal ontwikkeld. Op dit moment staan er twintig in het park. Bij één ervan is ook een mini-monteur met een bus te vinden.

De miniatuurstad kent al langer windmolens en zonnepanelen. "Madurodam is echter nooit af en met de toevoeging van de laadpaaltjes in het straatbeeld wordt de energietransitie nog zichtbaarder", zegt een woordvoerster over de ludieke reclame-uitingen. "Zo blijven we in ontwikkeling en gaan we mee met de tijd."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be