Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: Attractiepark Slagharen geeft voorproefje op nieuw spookhuis The Manor

30-09-2023, 21.45 uur

Attractiepark Slagharen licht alvast een tipje van de sluier op van spookhuis The Manor. Het nieuwe haunted house gaat open tijdens de eerste editie van halloween-evenement Western Nightmares, dat over een week van start gaat. The Manor is één van de hoogtepunten.

Het spookhuis, ontworpen door de Nederlandse Leisure Expert Group, wordt gepresenteerd als "home of the lost bandits". Het verhaal gaat over een boerderij waar lang geleden het noodlot toesloeg. Een familie verdween zonder een spoor na te laten.

Wie The Manor binnenstapt, waant zich in het jaar 1850. De vraag blijft of de familie echt weg is. In een korte promotievideo komt een deel van van de decors in beeld. We zien onder andere een woonkamer, een keuken, een badkamer en een schuur. Acteurs zijn nog niet zichtbaar.

Kinderen
Western Nightmares vindt plaats op acht avonden tussen 7 en 28 oktober, van 18.06 tot 22.00 uur. Voor het bezoeken van de spookhuizen en walkthroughs zijn aparte tickets nodig. The Manor kost 5 euro per persoon. Overdag is het spookhuis toegankelijk voor kinderen. Dan kosten kaartjes 2 euro.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be