Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany vraagt 19,90 euro voor parkeerplek bij de ingang

28-09-2023, 23.11 uur

Movie Park Germany laat bezoekers bijbetalen voor een betere parkeerplek. Tijdens het populaire Halloween Horror Festival kan het behoorlijk druk worden in het Duitse pretpark. Als de reguliere parkeerplaatsen vol zijn, worden auto's neergezet op weilanden in de omgeving.

Automobilisten moeten vervolgens nog een heel stuk over de openbare weg lopen richting de hoofdingang. Wie graag in de buurt van de entree parkeert, kan vanaf nu een vip-parkeerkaart aanschaffen in de online shop. Daarvoor wordt 19,90 euro gevraagd.

Het attractiepark noemt het een Bevorzugtes Parkplatz-Ticket. "Reserveer je parkeerplek in de buurt van de hoofdentree", staat op de officiële website. De prijs ligt bijna 150 procent hoger dan het reguliere tarief. Gewoonlijk kost parkeren bij Movie Park 8 euro.

199 euro
De vip-parking is ook inbegrepen bij een nieuw vip-entreebewijs van 199 euro per persoon, de S.I.K. Pass. Daarmee krijgen horrorfans ook een rondleiding achter de schermen, gereserveerde zitplaatsen voor een betaalde theatershow, toegang tot een lounge, een frisdrankbeker en versnelde toegang tot vier spookhuizen.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be