Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn promoot halloween-evenement Screams met korte horrorfilm

25-09-2023, 17.22 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft een korte horrorfilm laten maken om halloween-evenement Screams te promoten. In een twee minuten durende videoproductie is te zien hoe een scholier behoorlijk zenuwachtig is voor een bezoek aan het horrorfestival in het Overijsselse pretpark.

Als hij wegdroomt in een klaslokaal, komt hij terecht in een nachtmerrie met allerlei huiveringwekkende figuren. Onder andere een horrorclown blijkt het op de jongen gemunt te hebben. Na afloop blijft de vraag: was het zijn verbeelding, of loopt het echt fout af met de hoofdpersoon?

Hellendoorn had eerder aangekondigd dat halloweenmascotte The Killer dit jaar ontmaskerd zou worden in de campagne. Dat concept is uiteindelijk toch overboord gegooid.

Spookhuizen
Screams vindt dit jaar plaats op de vier zaterdagen 14 oktober, 21 oktober, 28 oktober en 4 november. Hoogtepunten zijn de spookhuizen Horror Hotel, Death Lab en Witch House en de interactieve walkthrough Zombie Attack: Festival Rampage. Het park is tijdens het evenement geopend tot 23.00 uur.Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be