Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen stevent af op record: miljoenste bezoeker in het zonnetje gezet

21-09-2023, 20.53 uur

Safaripark Beekse Bergen stevent dit jaar af op een bezoekersrecord. Vandaag vierde de Brabantse dierentuin dat er in 2023 al een miljoen bezoekers zijn verwelkomd. Seizoen 2022 werd afgesloten met 1,2 miljoen bezoekers.

"Nog niet eerder kwam het voor dat Safaripark Beekse Bergen zo vroeg in het jaar de miljoenste bezoeker mocht ontvangen", zo laat het park weten. Eén van de leden van een gezin met een vader, moeder en drie dochters zou bezoeker nummer één miljoen geweest zijn.

Daarom werden moeder Kristy Jansen, vader Jasper Jansen en hun kinderen Resa (7 jaar), Lore (4 jaar) en Filou (4 maanden) bij binnenkomst in het zonnetje gezet. Ze ontvingen een bos bloemen, een cadeaubon en een rugtas gevuld met souvenirs. Ook kregen ze een exclusieve rondleiding achter de schermen.

Investeringen
Parkmanager Rens Willemsen zegt trots te zijn dat grote investeringen en hard werken kennelijk leiden tot een toename van de bezoekersaantallen. "Het verwelkomen van de miljoenste bezoeker is dan de kers op de taart."Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be