Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Halloween Nights: Toverland onthult plannen voor vernieuwde scare zone Cirque

19-09-2023, 18.47 uur

Toverland komt dit jaar met een nieuwe opzet voor één van de scare zones van de Halloween Nights. Griezelgebied Cirque, dat voorheen te vinden was op een stuk grond naast houten achtbaan Troy, wordt verplaatst naar een terrein buiten de parkgrenzen. Bezoekers treffen er meerdere kermisattracties en kermisspellen aan.

De zone komt te liggen op het plein voor de oude entree van het attractiepark. 's Zomers bevindt zich daar de receptie van het Pop-Up Summer Camp. Volgens Toverland wordt het gebied meer dan twee keer zo groot. Men zorgt voor extra aankleding in de vorm van pipowagens en verlichting.

In Cirque stond de afgelopen jaren al een cakewalk, met bewegende trappen, lopende banden en andere hindernissen. In 2023 wordt voor de eerste drie halloweenavonden de nostalgische Cake Walk van kermisfamilie Reemer binnengehaald. De resterende dagen is de Cake Walk van exploitant Jan Cameron aanwezig, net als voorgaande edities.

Rupsbaan
Nieuw is dat Toverland dit jaar ook zorgt voor een nostalgische rupsbaan: de Vermolen Rups uit 1950. Verder wordt de interactieve attractie Madmill ingehuurd. Daarbij is het de truc om zo lang mogelijk een draaiende arm te ontwijken.

Daarnaast komen er grijpautomaten, foodtrucks en kramen met kermisspellen, zoals ballen gooien. Ook de nostalgische Kop van Jut is aanwezig. De rups en de cakewalk zijn bij de entreeprijs inbegrepen, de Madmill kost 4 euro per deelname.

Straatentertainment
Het gebied is tussen 14.00 en 19.00 uur al toegankelijk, zodat gezinnen met kinderen ook kunnen proeven van een circussfeer met straatentertainment. Tussen 19.00 en 22.30 uur jagen huiveringwekkende circusartiesten het publiek de stuipen op het lijf. Toverland is op Halloween Nights open tot 23.00 uur.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be