Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Animal Crackers van André van Duin keert terug: opnames in Wildlands Emmen

16-09-2023, 14.11 uur

De bekende tv-serie Animal Crackers van André van Duin wordt nieuw leven ingeblazen. Net als voorheen gaat de bekende komiek beelden van dierentuindieren voorzien van komische stemmetjes en geluidseffecten. De opnames vinden komend najaar plaats in Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Julius Minnaar, die onlangs aantrad als Wildlands-directeur, heeft daarvoor afspraken gemaakt met Omroep Max-baas Jan Slagter. Animal Crackers was op de buis tussen 1988 en 2013, met een korte opleving in 2018.

Van Duin sprak de afgelopen jaren al regelmatig de wens uit om een doorstart te maken met het programma. Nu gaat het er daadwerkelijk van komen. De tv-hit krijgt wel een iets andere opzet dan voorheen.

Heel Holland Bakt
Zo gaat Van Duin voor de stemmetjes samenwerken met Janny van der Heijden, bekend van Heel Holland Bakt. Bovendien worden de humoristische stukken afgewisseld met educatieve onderdelen. Verzorgers gaan vertellen over de dieren en hun werkzaamheden.

Van Duin en Van der Heijden waren vorige week al even in Wildlands om kennis te maken. Volgens directeur Minnaar zijn de twee erg enthousiast. Het is de bedoeling om in oktober te gaan filmen. Wanneer de nieuwe reeks uitgezonden zal worden, is nog niet duidelijk.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be