Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Mammoet en sabeltandtijger: Burgers' Zoo gaat terug naar de ijstijd

07-09-2023, 11.46 uur

Dierentuin Burgers' Zoo staat komend najaar in het teken van de ijstijd. Onder de noemer IJstijd & Zoo domineren uitgestorven dieren als de mammoet en de sabeltandtijger het Arnhemse dierenpark. Tijdens een wandeling spotten bezoekers negentien verschillende diersoorten op ware grootte.

"Diverse dieren bewegen en maken geluid", laat de dierentuin weten. "Ze zijn speciaal voor Burgers' Zoo ontworpen." Er wordt ook een educatieve audiotour aan gekoppeld, die in het teken staat van poolvos Snowy. Verhalen op informatieborden zijn te beluisteren door een QR-code te scannen.

In het verleden organiseerde het park al belevenissen met dinosaurussen, reusachtige insecten en Lego-dieren. Dit keer zijn dus de dieren uit de ijstijd aan de beurt. Het nieuwe evenement vindt plaats tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie: van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 7 januari.

Activiteiten
In de vakanties en weekenden zijn er extra activiteiten. Kinderen kunnen dan zelf de handen uit de mouwen steken, bijvoorbeeld door mammoetkiezen op te graven of grottekeningen te maken.Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be