Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling doet online vragensessie met reus Djinn uit Fata Morgana

31-08-2023, 12.30 uur

De Efteling heeft een online vragensessie gehouden met niemand minder dan Djinn, de reus uit Fata Morgana. In de zomermaanden is de schatbewaker aanwezig op het plein voor de attractie, in de vorm van een gigantische marionet. Daar praat hij met voorbijgangers. Voor één keer ging de reus ook het gesprek aan met Instagram-gebruikers.

Efteling-fans konden woensdag een vraag voor Djinn insturen via Instagram Stories. Vervolgens gaf hij antwoord in zijn eigen Arabisch klinkende fantasietaaltje. Gelukkig voor de kijkers zorgde de Efteling voor ondertitels, zodat wel duidelijk was wat de reus precies bedoelde.

Djinn kreeg onder meer de vraag waarom hij een luier draagt. Ook wilde iemand weten wat toch die ballen zijn die aan het gezicht van de reus hangen. Andere vragen gingen bijvoorbeeld over het scheren zijn snorharen, zijn leeftijd, zijn grootste droom en zijn liefde.

Wangzakken
Het publiek leerde onder andere dat Djinn helemaal geen luier draagt en dat de ballen naast zijn gezicht wangzakken zijn, waar hij vocht kan opslaan. Instagram Stories blijven 24 uur lang beschikbaar. Wie het Efteling-personage in het echt wil ontmoeten, heeft daarvoor nog de tijd tot en met zondag 3 september. Dan eindigt het zomerseizoen.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be