Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Scare Me

Tien avonden Halloween in Almere: Scare Me weer van start

24-09-2023, 23.59 uur

In Almere kan dit najaar op tien avonden gegriezeld worden. Halloween-evenement Scare Me is terug van weggeest, met verschillende verbeteringen en vernieuwingen. In totaal telt de horrorbeleving zeven attracties: vier spookhuizen, een darkride, een scare zone en een interactieve arena.

Het vernieuwde buitengebied kreeg de naam The Infected. Bezoekers worden op de hielen gezeten door bloeddorstige Creatures in een duister labyrint. Ook haunted house Writer's Block is gemoderniseerd: er kwamen nieuwe scènes en een aangepaste verhaallijn.

Eén van de hoogtepunten is het vorig jaar geopende piratenspookhuis Ship of Souls. Verder keerden de bestaande spookhuizen The Mansion en Baku terug, net als de darkride The Ride. Kill It draait om het verslaan van horrorclowns.

Tickets
Scare Me vindt plaats op verschillende vrijdagen en zaterdagen in de periode tot eind november. Er geldt een adviesleeftijd van 16 jaar. Tickets kosten online 35,95 euro per persoon. Wie The Ride overslaat, is 31,95 euro kwijt.Meer Scare Me
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be