Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde

Extra entertainment op zomeravonden Bellewaerde Park: pretpark langer open

12-07-2023, 18.54 uur

Het Belgische attractiepark Bellewaerde Park blijft deze zomer langer geopend. Onder de noemer Summer Evenings sluiten de poorten op dinsdagen en donderdagen tot en met 26 augustus om 20.00 uur. Op zaterdagen gaat het pretpark in Ieper pas om 22.00 uur dicht. Men belooft "een flinke dosis animatie en entertainment".

Op de dinsdagen bestaat het aanbod onder andere uit steltlopers, percussie, djembé en acrobatiek. Op donderdagen kunnen bezoekers terecht op het Mexico-plein voor een Latijns-Amerikaans sfeertje met dansers en percussie. Er komen ook verrassingsacts, belooft Bellewaerde.

Wie op zaterdagen langskomt, kan rond sluitingstijd kijken naar een vuurshow in het Mexico-gedeelte. Op alle andere dagen tot en met 31 augustus is Bellewaerde Park geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Het park wordt ter gelegenheid van de Summer Evenings zomers aangekleed.

Meer Bellewaerde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be