Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Oeps: Efteling-reus bij Fata Morgana verliest zijn hand

30-06-2023, 17.43 uurBeeld: @pretparkfun, @arendo_geense

Djinn, de reus bij Fata Morgana in de Efteling, heeft een ongelukje gehad. Het personage verschijnt tijdens het zomerseizoen als een gigantische marionet op het plein bij de attractie. Vanmiddag ging er iets fout, want de enorme schatbewaker verloor plotseling zijn hand.

Bezoekers zagen hoe de linkerhand van het fantasiefiguur plotseling naast zijn lichaam bungelde. Entertainers, die verantwoordelijk zijn voor de bewegingen van de reus, probeerden vervolgens in allerijl om het lichaamsdeel terug te plaatsen.

Djinn bleef ondertussen wel gewoon aanwezig op het plein. Het zomerseizoen van de Efteling begon vandaag. Bezoekers kunnen de gigant nog dagelijks tegenkomen tot en met zondag 3 september. Hij fungeert als een soort levende fotolocatie.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be