Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark op het nippertje gered

01-02-2014, 09.29 uur

Slecht nieuws voor dierenvrienden. Het Boudewijn Seapark in Brugge blijft open. De toekomst van het beruchte Vlaamse zeedierenpretpark, dat regelmatig in het nieuws komt vanwege achterstallig onderhoud, dalende bezoekersaantallen en slecht behandelde beesten, hing even aan een zijden draadje.

De Raad voor Dierenwelzijn besliste deze week namelijk dat het park zou moeten sluiten als er voor de opgesloten dolfijnen geen buitenbassin zou worden gebouwd. Maar helaas voor de actievoerders: de directie ziet zo'n nieuw buitenbassin eigenlijk wel zitten.

"Het is niet alleen voor de dolfijnen, maar ook voor het pretpark een grote aanwinst", zegt een woordvoerster. Tegenstanders blijven voorlopig met lood in de schoenen flyeren.

Meer Boudewijn Seapark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be