Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Met Pasen tijdelijk 10 procent korting in de Looopings-webshop

09-04-2023, 16.44 uur

Looopings-souvenirs zijn op eerste en tweede paasdag voordeliger te bestellen. De webshop van Looopings, te vinden op Pretparkwinkel.nl, geeft met Pasen 10 procent korting op het assortiment. Dat kan door een kortingscode te gebruiken bij het afrekenen.

In de Looopings-webwinkel zijn pins, sleutelhangers, sokken en T-shirts te vinden, maar ook ingelijste gepersonaliseerde Looopings-artikelen. De paaskorting van 10 procent wordt automatisch verrekend door de code PASEN in te voeren. Dat kan tot maandagavond om 23.59 uur.

Voor de merchandise van Looopings wordt samengewerkt met Pretparkwinkel.nl. De externe website verzorgt ook het volledige verzendproces. Producten worden verzonden binnen één tot vijf werkdagen.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be