Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Nederlanders plunderen kapotte snoepautomaat Movie Park: alles gratis

26-03-2023, 21.57 uurBeeld: Jillvanni Willemsen

Enkele Nederlandse bezoekers hebben zichzelf getrakteerd op gratis snoepgoed in Movie Park Germany. Het Duitse pretpark ging vrijdag weer open voor publiek na een winterstop, maar een digitale snoepautomaat bleek er nog niet klaar voor te zijn. Door een foutje was het mogelijk om alle producten gratis uit de automaat te halen.

Chocoladerepen, snoepzakken, chips, worstjes en flesjes frisdrank werden allemaal aangeduid als "gratis". De Hollanders bedachten zich geen moment: ze plunderden de automaat, zonder ook maar een euro uit te geven. Eén van hen besloot ook een filmpje te maken van de actie.

Het gaat om de automaat bij de ingang van de overdekte achtbaan Van Helsing's Factory. Uiteindelijk kregen medewerkers het geniepige gezelschap in de smiezen, waarna de bug verholpen kon worden. De gratis producten mochten de bezoekers houden.

Gelachen
"Ik kan niet ontkennen dat ik om de beelden heb gelachen", meldt een woordvoerder van het attractiepark aan Looopings. Hij zegt blij te zijn dat het probleem is opgelost.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be