Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland presenteert vakantiechalets in stijl van Samson, Bumba en K3

12-03-2023, 00.09 uur

Plopsaland heeft goed nieuws voor fans van Samson & Marie, clown Bumba en meidengroep K3. Binnenkort is het mogelijk om te blijven slapen in vakantiechalets die in het teken staat van de populaire Studio 100-merken. Ze zijn vanaf komende maand te boeken in Plopsa Village, de camping naast attractiepark Plopsaland De Panne.

Vorig jaar werden daar al stacaravans met Kabouter Plop-thema in gebruik genomen, geïnspireerd op de bekende Melkherberg van de kindervriend. Daar komen nu dus drie thema's bij. "Altijd al willen overnachten in het circus van Bumba of wil je heerlijk wegdromen in de wereld van K3?", meldt Plopsa. "En wat dacht je van een heuse Samson & Marie-caravan?"

Alle thema-accommodaties zijn geschikt voor maximaal vier personen. De Plop-, Bumba- en K3-chalets bestaan uit een keuken, een woonkamer, een badkamer, een tweepersoonsbed en een stapelbed. In de Samson-caravan zijn alleen bedden te vinden. Gasten kunnen gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen van Plopsa Village.

Tenten
Het vakantiepark biedt ook standplaatsen voor caravans, campers of tenten. Over een tijdje moet Plopsa Village uitgebreid worden met tientallen bungalows. Daarvan is het openingsjaar al meermaals uitgesteld. Inmiddels zijn de eerste werkzaamheden begonnen. Verder heeft Plopsaland sinds 2021 een eigen hotel met 117 kamers, grenzend aan waterpark Plopsaqua.

Het resort in De Panne wil met de toevoegingen "een belangrijke bestemming voor korte vakanties in eigen land" worden, vertelde directeur Steve Van den Kerkhof eerder. "Gezien het succes van het Plopsa Hotel is het een logische keuze dat we verder investeren in logeermogelijkheden voor onze gasten."Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be