Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand: geen gratis tickets meer voor jarige volwassenen

30-01-2023, 20.22 uur

Volwassenen krijgen voortaan geen gratis toegang meer tot Phantasialand op hun verjaardag. Tot nu toe liet het Duitse pretpark alle jarigen kosteloos binnen, op vertoon van een identiteitsbewijs. In het vervolg geldt de actie alleen nog voor kinderen tot en met 11 jaar.

Alle andere bezoekers zullen in 2023 ook op hun verjaardag de portemonnee moeten trekken. Dat heeft Phantasialand vandaag bekendgemaakt. Een reden voor het aanscherpen van de voorwaarden wordt niet gegeven.

Het park heropent op zaterdag 1 april. De reguliere entreeprijs stijgt van 57 euro naar 61 euro. Wie pas op de dag van het bezoek tickets aanschaft, zal nog een extra toeslag moeten betalen. Op sommige dagen zijn voordeligere kaarten beschikbaar, afhankelijk van de openingstijden en de verwachte drukte.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be